PARTNERVÁROSOKNAK

FELHÍVÁS LEENDŐ PARTNERVÁROSOKNAK

Az Intézetünk – a „Városmarketing Gyémánt Díj” szakmai testvérének tekintendő - 
VÁROSMARKETING VERSENY - határon innen és túli magyar egyetemisták versenyében való partneri együttműködését kínálja városuknak.


A verseny keretében egyetemista csapatok szakmai témában készítenek pályamunkát a partnervárosok, csatlakozásuk esetén az Önök városa számára is. Az ez évi szakmai feladat 

 

 1. Milyen – a város stratégiai, márkaépítési törekvéseihez illeszkedő - új fejlesztésekkel, szolgáltatásokkal, projektekkel kellene növelni a város lakóhelyi, turisztikai vonzerejét (például a belvárosban, a kiemelt akcióterületeken)? Vizsgálják meg azok igényét, leendő keresletét, megvalósíthatóságát, hatásait, meghatározva a szükséges marketingtámogatási programját!
   

 2. Milyen belső-marketing programmal, eszközökkel növelhető a város lakosságának, vállalkozásainak elégedettsége, kötődése, a városidentitás, a helyiek együttműködési készsége, közösségek létrejötte érdekében a városban?
   

 3.  A kisvárosoknak – a Gyémánt Díjhoz hasonlóan – külön témalehetőség: A két fenti feladat helyett – ha aktuális számukra - választhatják a „Kisvárosi vonzerő növelése, a pozícionálás, a városmárka- arculatépítő marketingstratégia kidolgoztatását”.


Kérjük legyenek Ön is, legyen az Ön városa is versenyünk szakmai partnere!

MIT KÉRÜNK A PARTNERVÁROSOKTÓL?

 • a www.varosmarketing-verseny.hu oldalon november 30-ig jelezzék partnerségüket,
   

 • s döntsenek, hogy mely - egy vagy két - témában kérnek pályamunkákat,
   

 • nevezzenek meg egy – a versenyszervezőkkel kapcsolatot tartó képviselőt, akik adott esetben információkkal, tanácsokkal segítik a hallgatók munkáját is,
   

 • választott témánként 100.000.- Ft-tal támogassák a rendezvény lebonyolítását.

MILYEN SZAKMAI ELŐNYÖKET, LEHETŐSÉGEKET KÍNÁLUNK A PARTNERVÁROSNAK?

 • a választott témában legalább egy – konzulens tanár által támogatott – hallgatói tanulmány, prezentáció készítését,
   

 • díjmentesen részt vehetnek január, illetve február hónapban két szakmai „várostalálkozón”, konferencián, tapasztalatcserén Nyíregyházán, illetve a „kisvárosi téma találkozóján” Szikszón.
   

 • részt vehetnek a regionális elődöntők zsűrijében, s az országos döntő rendezvényén Miskolcon, ahol nemcsak megismerhetik az elhangzó tanulmányokat, de bemutathatják, népszerűsíthetik a városukat,
   

 • a médiapartnerek támogatásával kiemelt, online, elektronikus és nyomtatott médiamegjelenéseket biztosítunk a rendezvényhez kapcsolódó lehetőségek között.

Az előző évek versenyein 35-40 város, mintegy húsz– köztük több határon túli – egyetem hatvan-hetven, háromfős hallgatói „csapata” vett részt.

Ez évben is a Budapesti Corvinus Egyetem, a Szegedi Tudományegyetem, a Pécsi Tudományegyetem, a Széchényi István Egyetem partnerségével, az EMOK- a Marketing Oktatásért Kutatásért Egyesület, a Magyar Marketing Szövetség szakmai segítségével és számos intézmény, vállalkozás támogatásával dolgozunk. A győztes hallgatókat ez évben is jelentős pénzdíjakkal, különdíjakkal honoráljuk, s elismerjük a patronáló tanáraik munkáját is. 
 

PARTNERVÁROS SZERETNÉK LENNI

A következő oldalon kérjük, adja meg azokat az információkat, elérhetőségeket, melyek segítségével elindíthatjuk a 7. Városmarketing Verseny megvalósításában az együttműködésünket!

Határidő: 2021.  november 30.

További információra van szükséged?

Azért vagyunk, hogy segítsünk. Keress bennünket telefonon, e-mailben vagy a közösségi média csatornákon keresztül!